Linecké těsto: všechny suroviny smícháme dohromady a zpracujeme . Necháme ho v lednici cca 1 hodinku odležet a vtlačíme je do formiček na malé košíčky a upečeme.Těsta dáváme málo, nabyde. Pařížská šlehačka: Do hrnce na sporák dáme šlehačku s kakaem, přivedeme k varu a necháme probublat. Stáhneme, potom co vychladne necháme do druhého dne v lednici. Ušlehaným krémem plníme bábovičky.Dohotovení: ztuhlé košíčky se šlehačkou máčíme v čokoládě.300g - Hladká mouka 200g - Máslo100g - Moučkový cukr2ks - Žloutky2lžička - MlékoO,5ks - Kypřící prášek1ks - Vanilkový cukr400g - Šlehačka10/15lžíce - Kakao 2ks - Čokoláda na vařenípříprava - 15 minutvaření - 35 minut