Panna cotta je prostě božská. Příprava je jednoduchá, jediný problém je vydržet tu dobu, než zatuhne!V hrnečku smícháme suchou směs Panna Cotta se 150 ml mléka, lžičkou cukru a vanilkovým extraktem. Smetanu spolu se zbytkem mléka vlejeme do hrnce a zahříváme na středním plameni. Za občasného promíchání necháme přivést k varu. Poté přidáme směs Panna Cotta rozmíchanou s mlékem a povaříme 1 minutu.Směs nalijeme do jakýchkoli menších nádobek, sklenek či hrníčků vypláchnutých studenou vodou, necháme vychladnout a dáme na 2-4 hodiny do lednice.Pět minut před podáváním vyndáme z lednice a vyklopíme z "formiček", kterou na pár vteřin ponoříme do teplé vody a vyklopíme na talíř.Ozdobíme ovocem, ovocnou omáčkou či topingem.