Go Back
+ servings

Pánev plná chutí

Vytisknout recept
Recept, kde můžete zlikvidovat zbytky zeleniny a ještě si na jídle pochutnat
Kategorie Hlavní jídlo
Kuchyně Asijská
Čas přípravy 20 minutes
Čas vaření 30 minutes
Celkový čas 1 hour
Porce 2 - 4 porce
Uvařila Lenka Hudečková

Ingredience

  • Cibule
  • Cuketa
  • Paprika
  • Mrkev
  • Brokolice
  • Květák
  • Pórek
  • Zázvor
  • Kuřecí prso
  • Instatní nudle
  • Sojovka
  • Sůl pepř
  • 2 lžíce oleje

Instrukce

  • Nejprve si nachystáme všechnu zeleninu, kterou chceme použít.
  • Omyjeme a nakrájíme si ji na nudličky, cibuli najemno.
  • Na pánev dáme olej a postupně zeleninu restujeme, podle její tvrdosti.
  • Začínám kouskem zázvoru, přidám mrkev na tenké plátky, škrabkou udělané.
  • Poté papriku, a další a další.
  • Osolíme, opepříme.
  • Dusíme, mícháme. A necháme zeleninu změknout.
  • Na jiné pánvi si orestujeme nudličky z kuřecích prsou, které předem nasolíme,
  • napepříme, zakapeme sójovou omáčkou.
  • Restujeme pár minut, dokud není maso měkké.
  • Když máme podušenou všechnu zeleninu, přidáme maso a dochutíme ještě podle potřeby sojovkou.
  • My toto jídlo máme rádi s instantními nudlemi.