Rozehřej troubu na 180 °C.
Nasekej na menší kousky meruňky, ořechy a čokoládu.
Z bílků vyšlehej tuhý sníh, v průběhu přisypávej sladidlo bez kalorií. Návod, jak správně vyšlehat sníh bez cukru.
Ke sněhu prosej oba druhy mouky.
Přidej olej, lžičku skořice, rozinky, meruňky, ořechy a čokoládu, nastrouhanou pomerančovou a citrónovou kůru a zlehka promíchej.
Těsto nalij do formy na biskupský chlebíček o rozměru 10 × 20 × 6 cm vystlaný pečícím papírem.
Peč 30 – 40 minut na 180 °C. Zkontroluj zapíchnutím špejle doprostřed chlebíčku, pokud je po vytažení suchá, je hotový.
Ještě teplý chlebíček potři troškou rumu pomocí silikonové mašlovačky a posypej práškovým sladidlem bez kalorií.