Na povidla jsem zbavila sušené švestky pecek a zalila vodou, aby změkly. Poté jsem slila vodu, odložila, kdyby bylo třeba povidla ředit, a rozmixovala v hladký krém, povidla. Dochutila jsem skořicí. Tofu jsem zbavila přebytečné vody, pomocí vidličky rozmačkala v hladký krém. Případně můžete i rozmixovat. Přisypala jsem mouku, špetku soli a zpracovala v tužší těsto. Mírně jsem si navlhčila ruce studenou vodou, aby se mi těsto nelepilo, a plnila omytým ovocem. Jakmile se mi začaly ruce lepit, opět jsem namočila. Knedlíky jsem ještě poprášila moukou a dotvarovala. Z uvedeného množství jsem vytvořila 12 knedlíků, které jsem vkládala do vroucí vody a vařila 10-12 minut. Podávala jsem s mákem smíchaným s kokosovým cukrem, povidly a přelité rozehřátým kokosovým olejem.