POMALÝ HRNEC je teď u mě v kurdu.
Jsem moc vděčná, že mám možnost ho testovat.
Děkuji @ŽENY sro a @Mamedoma.cz
POMALÝ HRNEC mi šetří v kuchyni čas. Hodiny, kdy jsem stála u plotny jsou teď už pryč.
No a kvapem se nám blíží odhalení našich partií do letního oblečení a možná někteří jako já jste v zimě s jídlem ke svému tělu nebyli moc vlídní.
Vyčistit a nastartovat trávicí trakt je super pro začátek ke změně a úpravě stravování. Mám vyzkoušeno pár dní nepoužívat olej, na začátku aspoň dva dny vyčistit střeva nějakou zeleninkou a nechávat mezi jídlem 3-5 hod rozmezí, aby metabolizmus měl čas se nastartovat a dát mu šanci zase pracovat.
Kategorie Polévka
Kuchyně Česká
Čas přípravy 15 minutesmin
Čas vaření 1 hourhod.20 minutesmin
Celkový čas 1 hourhod.35 minutesmin
Porce 2porce
Uvařila Lenka Kondášová - Online Babička
Ingredience
✅ cibuleceler, petržel, mrkev, červená řepa, zelí, květák,....co dům dá a co máte rádi
✅ 4 kuličky pepře6 nového koření, 2 bobkový list
Instrukce
Všechnu zeleninu nakrájím na drobné kostky.
Na pánvičce lehce orestuji cibulku, po chvilce na ni přidám celer, petržel a mrkev. Z lehka na pánvičce orestuji a přendám do POMALÉHO hrnce. Přidám červenou řepu.
POMALÝ HRNEC jsem nastavila na 1:20 hod na program CLOCK SET.
Po 50 min jsem přidala zelí a květák.
Kdo nemá pomalý hrnec, uvařte polévku na plotně.
Hotovou polévku dochutím solí a pepřem.
Tato polévka pomůže zklidnit látkovou výměnu, připravit tělo na změny ve stravování a zamezí nekontrovatelným návalům chutí a hladu.