600gMaso na řízky (kuřecí, krůtí, vepřové, králičí)
4lžíceHladká mouka
2ksVejce
100gStrouhanka
1lžíceSlunečnicová semínka
1lžíceDýňová semínka
1lžičkaChia semínka
1špetkaSůl
1špetkaPepř černý mletý
150gOlej na smažení
Instrukce
Milé ženy,pokud jste milovnicemi řízků a to z čehokoliv, přináším vám inspiraci, jak vylepšit a obohatit jejich kabátek!Co budeme potřebovat:4 plátky masa po 150 g (takové, co máte rády), můžete použít i rybu (treska je skvělá) sůl pepř mletýNa kabátek:Hladkou mouku, 4 PL Vajíčka 2 ks Strouhanku (dle potřeby)Semínka slunečnice, dýně a CHIAMaso si naklepejte, osolte a opepřete.Obalte v hladké mouce a v rozšlehaných vajíčkách. Do strouhanky přidejte semínka a důkladně promíchejte. Na masíčko pěkně při obalování napěchujte.Smažte dozlatova po obou stranách. Chutnají opravdu báječně.