Nechala jsem se zlákat mou velkou inspiroženou Slávkou Fran. a změnila jsem trochu ingredience v receptu - zdravé za ty běžné... Takže polohrubou mouku jsem nepoužila, ale špaldovou celozrnnou, je moc dobrá...Třtinový cukr používám již delší dobu :-)Postup prací: Nejprve dáme do mísy všechny suché ingredience a promícháme, pak přidáme olej, mírně ohřáté mléko (dávám do MVT na 30 sec) a nakonec celá vejce. Vše promícháme a vlijeme do formy...Tu jsme vymazali máslem nebo olejem a vysypali strouhankou :-)Peču prvních 5 min. na 200°C, pak asi 30 min. na 170°C - záleží na troubě a způsobu pečení.Bábovka je jemná a moc chutná :-). Na přízdobu jsem si došla ven natrhat fialky a sedmikrásky, použila jsem lžíci zakysané smetany.Dobrou chuť a Slávi, Tobě velký dík, přeje Hudlenka