Máslo, moučkový cukr a tvaroh je na krém.
Vejce ,mléko, cukr, mouka, prášek do pečiva, kakao a olej je na těsto.
Čokoláda a rostlinný tuk je na čokoládu..
Veškeré suroviny na těsto umícháme do hladka. Těsto vysypeme na vymazaný plech, či do formy. Pečeme na 170°C cca 22 minut. (plynová trouba)
Mezitím si připravíme náplň. Tvaroh smícháme v míse s cukrem a máslem. Po zchladnutí korpusu na něj náplň rovnoměrně naneseme.
Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu s rostlinným tukem. Můžeme tvaroh jen pokapat (při menším množství čokolády), či jej potřít celý. Necháme ztuhnout v lednici minimálně 3 hodiny.
250g - Máslo 80g - Moučkový cukr500g - Polotučný tvaroh 2ks - Vejce 1hrnek - Mléko 1hrnek - Cukr krystal 2hrnek - Polohrubá mouka 1ks - Prášek do pečiva 2lžíce - Kakao 0,5hrnek - Olej 100g - Hořká čokoláda 50g - Rostlinný tuk příprava - 80vaření - 22