Na sádle osmahneme nakrájenou cibulku, přidáme prolisovaný česnek a vepřové maso, které rozmělníme. Osolíme, opepříme, ochutíme mletým kmínem, sojovou omáčkou, worchesterem a mírně podlijeme vodou. Podusíme, vmícháme ostrý a jemný kečup a necháme ještě přejít varem. Špagety uvaříme v osolené vodě dle návodu. Na talíř dáme špagety, na ně masovou směs, posypeme strouhaným sýrem a sladkou paprikou. Dozdobíme dle fantazie rajčátkem, paprikou nebo libečkem.
Dobrou chuť :-D1ks - cibulešpetka - sůlšpetka - pepř1lžíce - sádlo1ks - špagetyšpetka - mletý kmín1lžíce - worchester2 - 3stroužek - česnek3lžíce - jemný kečup3lžíce - ostrý kečupšpetka - sladká paprika1lžíce - sojová omáčka20dkg - sýr na strouhání1 ks - vepřové maso ve vlastní šťávě v konzervě (nejlépe od Hamé)příprava - 20vaření - 20