Mouku prosejeme do mísy a smícháme s cukrem, špetkou soli a instantním droždím. Přidáme mléko, vejce a vypracujeme hladké nelepivé těsto. Zakryjeme a necháme v teple nakynout asi 45 až 60 minut.
2
Bílky oddělíme od žloutků a vyšleháme se 150 g cukru na tuhý sníh. Tvaroh utřeme se zbylým cukrem, žloutky, pudinkovým práškem a máslem. Opatrně vmícháme sníh z bílků.
3
Vykynuté těsto rozválíme a rozprostřeme na plech vystlaný pečícím papírem. Přidáme tvarohovou náplň, rozmístíme meruňky a pečeme asi 30 až 35 minut v troubě rozehřáté na 180 °C.
4
Suroviny na strouhanku smísíme a vypracujeme z nich drobenku. Drobenkou zasypeme předpečenou buchtu na plechu a dopékáme dalších 20 minut dozlatova.