Sílu a vitalitu samurajů vám dodá nápoj Matcha Hisui Latte s mlékem z Mlékárna Valašské Meziříčí. Směs Matcha Hisui je vhodná nejen k přípravě tradičního nápoje Matcha, ale také jako ingredience při vaření, pečení, přípravě koktejlů či smoothie. Vůně čaje připomíná čerstvě posečenou louku, chuť, která se nese v tónu vyzrálých vlašských ořechů, je plná, výrazná a dlouhotrvající.
Kategorie Nápoje
Kuchyně Východní
Čas přípravy 2 minutesmin
Čas vaření 3 minutesmin
Celkový čas 5 minutesmin
Porce 1osoba
Uvařila KateřinaGoroškov
Ingredience
• 234 g Matcha Hisui
• 10–15 ml horké vody
• 230 ml Čerstvého mléka z Valašska polotučného
• led
Instrukce
Nejprve namočíme bambusovou metličku na několik minut do horké vody, aby změkla a byla připravena k použití.
Matcha prášek prosejeme přes jemné sítko do misky, tím odstraníme případné hrudky a nápoj bude jemnější. Přidáme horkou vodu a pomocí metličky vyšleháme do pěny, dokud se matcha zcela nerozpustí.