Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Lehký salát s hrozny
Vytisknout recept
Kategorie
Salát
Kuchyně
Česká
Čas přípravy
10
minutes
min
Celkový čas
10
minutes
min
Porce
2
porce
Uvařila
NelaVávrová
Ingredience
100
g
listového salátu
já jsem použila ledový salát
200
g
melounu nebo červeného jablka
100
g
kozího salátového sýra
můžeš použít jakýkoli, který ti vyhovuje
200
g
hroznů
citrónovou šťávu na pokapání
2
lžičky domácího medu
40
g
vlašských ořechů
hobliny parmazánu
Instrukce
1
Salátové listy opláchneme a natrháme do 2 větších misek.
2
Meloun a sýr nakrájíme na kostičky a přidáme k salátu.
3
Hrozny omyjeme a bobulky přidáme do misek.
4
Salát pokapeme citrónovou šťávou, pokapeme medem a posypeme vlašskými ořechy.
5
Jemně promícháme a na vrch nastrouháme hobliny parmazánu.