Kuřecí prsa nakrájíme na proužky dáme do misky, osolíme a opepříme. Přidáme utřený česnek, vejce, sójovou nebo worcestrovou omáčku, chilli papričky. Když nemáte chilli papričky můžete dát ostrý kečup. Zalijeme olejem a promícháme. Necháme alespoň dvě hodiny odpočinout. Já nechávám přes noc, jsou potom pikantnější.Na pánvi rozehřejeme maličko oleje a směs do ní vsypeme. Zalijeme trochou černého piva a necháme pod poklicí dusit. Až je maso měkké tak napůl, přidáme pórek, kapii(prostě zeleninu co doma najdete).Můžete vsypat i zeleninové lečo. Podle chuti můžete přidat i plnotučnou hořčici, dolejeme zbytkem piva a dusíme do měkka. Podáváme s opečenými bramborami, rýží, dobrá je i málo opečená topinka.Tento recept dělám často, je moc dobrý a je výhoda, že ho můžete udělat pokaždé jinak. Prostě co dům dá.Dobrou chuť.