Toto jídlo je rychlé a jednoduché, a nám chutná.
Cibulku si pokrájíme na drobno
a dáme ji zezlátnout na trochu oleje,
přidáme maso pokrájené na nudličky, osolíme a opepříme.
Maso zprudka opečeme po obou stranách, podlijeme asi sběračkou vývaru
a necháme změknout. (Není li vývar, tak horkou vodu).
Maso podusíme zcela do měkka a pak přidáme 4-6 lžic hořčice, promícháme.
Ve vetším hrnečku si rozkvedláme jednu zakysanou smetanu s hladkou moukou,
rozředíme mlékem a maso zalijeme. Necháme provařit a je hotovo.
Dochutíme citronovou šťávou a trochou strouhané kúry.
Podáváme s rýží, jistě by byla dobrá i jiná příloha.
Dobrou chuť přeje Hudlenka
500g - kuřecí prsa1ks - cibule4-6lžíce - hořčice 200ml - zakysaná smetanaks - mléko dle potřeby1/2ks - citron ks - sůl, pepř2lžíce - olej2lžíce - hladká mouka (já použila hrašku)příprava - 10vaření - 30