Kuřecí prsní řízky omyjeme a nakrájíme na kousky. Očistíme si cibule, nakrájíme na střední kostičky. Dáme do širokého hlubokého kastrolu, nalijeme olej a chvíli restujeme. Následně přidáme kuřecí maso a opečeme. Přidáme omytou a na kostičky pokrájenou mladou cuketu a červenou kapii, sušená rajčata. Cuketu neloupeme. Opečeme a zasypeme sáčkem gulášového koření. Zalijeme vodou a cca 40 minut dusíme.
Když je maso měkké, přidáme konzervy s kukuřicí a fazolemi. Promícháme. Ve studené vodě si rozmícháme trošku hladké mouky a z lehka omáčku zahustíme. Provaříme ještě pár minut a je hotovo.
Podáváme s knedlíkem, těstovinami a nebo jako u nás - s chlebem :-)
500g - kuřecí prsní řízky2ks - cibule střední2ks - cukety mladé1ks - kapie červená1ks - sušená rajčata (malá sklenička)1ks - konzerva Bonduelle s kukuřicí, hráškem a kapií1ks - fazole bílé v "kečupu" - konzerva1ks - sáček koření Vitana - Maďarský guláš1lžička - chilli pasta1-2lžíce - špaldová hladká mouka1 1/2dcl - olejks - sůl - dle chutipříprava - 20vaření - 90