Kuře naporcujeme na díly, kostru si schováme na polévku...
kuřecí kousky mírně osolíme
v misce si smícháme vše potřebné na marinádu - česnek, kečup, olej, vodu, grilovací (nebo jiné dobré) koření, tekutý med
kousky masa v marinádě namočíme, vložíme do pekáčku a zbytek marinády vylijeme navrch, necháme nejméně 3 hodiny odstát v chladu../Dobré i přes noc/.
poté vložíme do vyhřáté trouby přikryté (když není víko, tak alobalem/ a pečeme asi 30 min. na 180°C, poté odkryjeme a dopékáme, maso obracíme, podléváme marinádou.
podáváme s čím chceme, my to máme rádi s rýží.
Výborný pokrm, zdravý, my ho máme rádi se salátem...
Dobrou chuť Vám přeje Hudlenka
1ks - kuře6lžíce - kečup6stroužek - česnek3lžíce - olej1ks - grilovací koření3lžíce - voda3lžíce - med příprava - 30vaření - 50