Králičí nohy očistíme a omyjeme. V misce smícháme olej, trochu vody, hořčici, nadrobno nasekaný česnek, na kostičky nakrájenou cibuli, mletou papriku, pepř a sůl. Králíka ze všech stran potřeme marinádou, poklademe slaninou a dáme minimálně na hodinu, nejlépe přes noc do lednice. Maso naskládáme do pekáčku, zalijeme zbytkem marinády a podlijeme vodou. Pečeme zakryté v troubě předehřáté cca na 200°C doměkka (asi 2 hodiny). Pravidelně kontrolujeme a podléváme. Po dopečení přendáme pekáč na plotnu, maso přesuneme na talíř a vrátíme do vypnuté trouby. Mouku rozmícháme s vodou, nalijeme do výpeku, dle potřeby přidáme vodu a povaříme. Na závěr přilijeme smetanu dle chuti a podle potřeby přisolíme.Podáváme s knedlíky do hrníčku nebo houskovými.