KAPRA VYKOSTÍME, TAK JAK TO DĚLAJÍ KUCHAŘI, KTERÍ TO UMÍ, TO ZNAMENÁ ODKROJÍME KOLEM PÁTEŘE A UDĚLÁME PLÁT, NAKRÁJÍME NA KUSY, TAK JAKO DĚLÁME OBALOVANÉHO.MASO POSOLÍME, POPEPŘÍME A MÍRNĚ POPAPRIKUJEME SLADKOU PAPRIKOU A OBALÍME V HLADKÉ MOUCE.
DÁME A PÁNEV A DOMĚKKA OPÉKÁME V TROŠE OLEJE, KDYŽ JE KAPR MĚKKÝ SLIJEME OLEJ A PORCE NASKLÁDÁME DO ZAPEKACÍ MISY, V TROUBĚ JEŠTĚ CHVILKU PEČEME A PO CHVÍLI ZAJIJEME ŠLEHAČKOU, NECHÁME JÍ PROBUBLAT.
Podobně tak dělám kotlety.
Takto připravený kapr je štavnatý, příloha cokoliv, nejlépe brambory, nebo kdo co má rád.1ks - VYKOŠTĚNÝ KAPRPŘIMĚŘENĚlžička - SUL, paprika, pepř1dcl - ŠLEHAČKApříprava - 1 HODINAvaření - 40 MIN