Plechovku kokosového mléka dáme přes noc do lednice. Troubu předehřejeme na 170 stupňů. Lněná semínka promícháme s vodou a odložíme stranou. Slunečnicová semínka pomeleme na moučku. Smícháme s kokosem, kakaovým práškem, sodou. V hrnku prošleháme lněná semínka s javorovým sirupem, kokosovým olejem, vlijeme k sypké směsi a zpracujeme v kompaktní těsto. Těsto si rozdělíme na menší kuličky, které následně pomocí rukou zploštíme. Sušenky rozdělíme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme zhruba 10 minut. Mezitím si připravíme náplň. Z kokosového mléka odejmeme pouze tučnou vrstvu, smícháme ji s roztopeným kokosovým olejem, vanilkovým práškem a javorovým sirupem. Dáme tuhnout do lednice. Sušenky slepujeme krémem a skladujeme v chladnu.