Z mouky, cukru, másla, vejce, amonia a kakaa vymícháme tésto, kterd si potom rozdèlíme na dvě poloviny. Každou vyválíme na placku a upečeme na vymazaném a moukou vysypaném plechu. Necháme asi dva dny odležet. Z 1/2 litru mléka, hrubé mouky a vanilkového cukru uvaříme kaši. Necháme ji vychladnout a zatím utřeme máslo s cukrem, které pak přridáme do vychladlé kaše. Vzniklou hmotu rozdělíme na tři části. První odleženou upečenou placku potřeme jedním dílem připravené náplně. Navrch položíme piškoty namočené v rumu. Potřeme druhou částí náplně a navrch natřeme vrstvu malinového nebo rybízového džemu. Pokryjeme třetí vrstvou náplně a navreh polozime druhou upečenou placku. Celé polijeme čokoladovou polevou a necháme proležet.
Tip: Pro zlepšení vchledu múžeme povrch polit nearte bilou a poté tmavou čokoládou a jehlicí vyozorovaě1,5ks - Balíček piškotů 1sklenička - Rum100g - Cukr300g - Hladká mouka60g - Máslo1ks - Vejce1lžička - Amonium1lžíce - Kakao1ks - Malinový nebo rybízový džem1ks - Čokoládová poleva500ml - Mléko6lžíce - Hrubá mouka2ks - Vanilkový cukr200g - Cukr 200g - Máslopříprava - 40vaření - 10