Sušenky nalámejte na drobenku, smíchejte s olejem pokojové teploty.
Formu (průměr 26 cm) zakryjte pergamenem, rozetřete hmotu a odešlete ji do chladničky po dobu 30 minut.
Nyní připravíme sýrovou vrstvu: ve sklenici převařené vody rozpustíme balíček želatiny. Necháme vychladnout.
Sýr, jogurt, cukr a vanilkový cukr ušlehejte mixérem. Pokud je cukru málo, můžete přidat více, je to na vaší chuti.
Přidáme želatinu, opatrně ji vlijeme do tvarohové hmoty a znovu zašleháme.
Hmotu dejte na vrstvu sušenek – a dejte na hodinu do lednice.
Zřeďte želé 2 balení. v 500 ml vroucí vody.
Broskev nakrájíme na měsíčky, položíme na sýrovou vrstvu a navrch nalijeme pár lžic želé tak, aby bylo jen ovoce mírně zakryté, a pošleme do lednice, necháme trochu zhoustnout.
Nalijte zbytek želé. Odešlete na několik hodin do lednice. Dobrou chuť!