Vytisknout recept
Cizrnu i s vodou, která je v plechovce, jsem vysypala do sekacího robotu,
zakápla olivovým olejem, přidala lžíci Tahini pasty a rozmixovala.
Najemno jsem si pokrájela bazalku, česnek a utřela to s trochou bylinkové soli,
toto jsem přidala do robotu a spolu rozmixovala na jemnou pomazánku.
Oleje dáváme podle potřeby, aby pomazánka nebyla tuhá, ale krásně vláčná a mazací.
Vařená vejce jsem oloupala, trochu pokrájela a přidala do pomazánky.
Jemně jsem je tam přimíchala.
Pomazánku jsem dosolila a opepřila.
Výborná pomazánka, která je hned hotová.
Dozdobit můžete rajčátky, petrželkou, já dala řeřichu.
Hudlenka
1ks - cizrna v plechovce2stroužek - česnek 2ks - vejceks - bazalka, sůl, pepřks - olivový olej podle potřebyks - citronová šťáva1lžíce - tahini pastapříprava - 15vaření - 8
Porce 0
Uvařila Lenka Hudečková