Houby zalijeme PHO vývarem od Cibule Bistro a necháme 60 minut nabobtnat. Poté je 30 minut vaříme, necháme vychladnout a následně je nakrájíme.
Očištěnou hovězí svíčkovou nakrájíme na nudličky, cca 0,5 cm tlusté, promícháme s ½ množství sezamového oleje.
Zprudka opečeme na rozpálené pánvi, aby se nám maso krásně zatáhlo, ale zůstalo syrové.
Opečené maso vyjmeme, na pánev přilijeme olej a necháme opět rozehřát.
Postupně do pánve přidáváme nakrájenou mrkev, růžičky brokolice, zázvor, česnek na plátky, feferonku, shimeji, sójové klíčky, nakrájený pak choi, cukrový hrášek a chilli.
Vše zprudka orestujeme.
Orestovanou zeleninu vyjmeme.
Do pánve přilijeme PHO vývar od Cibule Bistro, sójovou, chilli, rybí a ústřicovou omáčkou. Přivedeme k varu a lehce svaříme.
Přidáme nudle, které ve vývaru uvaříme.
K nudlím vrátíme orestované nudličky svíčkové, zeleninu, sekaný koriandr, shiitake, jarní cibulku a sezam.
Krátce prohřejeme, aby maso zůstalo nepropečené.
Hotové nudle doplníme o drcené arašídy, smaženou cibulku, čerstvý koriandr a limetku a můžeme podívat.