Maso si nakrájíme na menší kostky
Cibuli najemno
Papriky očistíme a nakrájíme na menší proužky
Do tlakového hrnce dáme rozehřát sádlo, přidáme cibulku a osolíme
Zamícháme a necháme asi 3 minuty restovat
Přidáme maso, opět promícháme, restujeme
Přisypeme gulášové koření /nebo červenou papriku, kmín, pepř, sůl, bobkový list, nové koření.../
Vložíme čerstvou papriku
2 lžíce sušených rajčat
Přilijeme vodu a pak tedy hovězí bujon nebo hovězí vývar a uzavřeme hrnec
Když začne hrnec syčet, necháme ho 15 min a potom vypneme, a necháme maso dojít
Kupuji kvalitní hovězí, tak se mi ještě nestalo, že by nebylo měkké
Po otevření tlakového hrnce ochutnáme maso, a dochutíme omáčku, můžeme zahustit jíškou
Já se snažím zahušťovat spíš nastrouhanou bramborou.
Podáváme s těstovinami, knedlíky, nebo i brambory či rýže lze, jak kdo má rád.