Rychlovka, kterou ovšem já považuji takřka za TOP jídlo.
Středně velkou cibuli oloupeme a pokrájíme na malé kostičky. Dáme na pánev spolu s troškou oleje zesklovatět. Po chvíli přidáme na malé kostičky pokrájenou červenou kapii a chvíli spolu dusíme. Přihodíme houby, já tentokrát použila svoje zavařené ve skleničce. Osolíme, opepříme a přidáme i trošku kari koření.
Mezitím si uvaříme 3 sáčky rýže, které potom smícháme s houbovou směsí, případně ještě dochutíme.
Posypeme sýrem. Podávat můžeme s různými zeleninovými saláty či nakládanými okurkami.
3ks - rýže - sáček (vařená)250g - houby sušené či mražené1ks - cibule střední1ks - kapie červená menšíks - sůl, pepř, kari koření - dle chutiks - olej pod cibulkuks - čedar či jiný obdobný sýr na postrouhánípříprava - 5vaření - 40