Go Back
+ servings

Grilovaný hermelín s pikantní melounovou salsou

Vytisknout recept
Bezpeckový meloun Bouquet zajistí dokonale sladkou rovnováhu k ostrému chilli a výraznému sýru – ideální jako zajímavý chod na večírek nebo originální lehká večeře.
Kategorie Hlavní jídlo
Kuchyně Ostatní
Čas přípravy 20 minutes
Čas vaření 30 minutes
Celkový čas 50 minutes
Porce 4
Uvařila Kristýna Solničková

Ingredience

  • 300 g vodního melounu Bouquet
  • 4 hermelíny
  • 1 chilli papričku
  • salát podle chuti
  • sůl pepř

Instrukce

  • Každý sýr zabalte do alobalu. Vyskládejte na gril nebo do trouby. Meloun nakrájejte na kostičky a rozmačkejte vidličkou. Dejte do rendlíku, přidejte nasekanou chilli papričku, sůl, pepř a krátce povařte, aby se část tekutiny odpařila a rozmačkaná dužina zůstala. Poté rozbalte sýr, dejte na talíř, ostrým nožem nakrojte, aby mohl vytékat a přidejte melounovou omáčku.

Notes

Melouny Bouquet dováží do České republiky společnost Anecoop, která je španělským lídrem v exportu čerstvého ovoce a zeleniny. Firma spolupracuje s více než 70 000 farmáři, jejichž produkty vyváží do více než 60 zemí světa. Celý systém je chráněn ochrannou známkou Naturane s přísnými jakostními předpisy. Více informací najdete na www.nejlepsimelouny.cz.
Melouny Bouquet jsou k dostání v supermarketech Kaufland, Globus, Albert a ve vybraných maloprodejnách.
Zdroj a foto: Anecoop / nejlepsimelouny.cz