• Formu o průměru 20 cm lehce vytřete máslem, na dno položte kolo z pečicího papíru.
• Rošt vložte doprostřed trouby. Předehřejte troubu tak, že spustíte program PEČENÍ/180 °C/KONVEKCE/40 MIN.
• Do velké mísy dejte máslo, cukr a vanilku a při střední rychlosti šlehejte, až bude směs světlá a krémová.
• Po jednom zašlehávejte vejce, občas setřete směs ze stěn nádoby do směsi.
• Přepněte mixér na nízké otáčky, přidejte 1/3 mouky a poté ½ mléka. Takto střídavě přidávejte mouku a mléko, až vše zapracujete do těsta.
• Směs nalijte do připravené dortové formy a rovnoměrně ji rozetřete.
• Jakmile je trouba předehřátá, vložte korpus do trouby.
• Až se ozve signál časovače, vyjměte korpus z trouby a doprostřed zapíchněte špejli. Pokud vyjde ven čistá, je korpus hotový. Nechte ho 5 minut ve formě, pak korpus překlopte na mřížku a nechte vychladnout.
• Do mísy prosejte moučkový cukr, přidejte k němu máslo, vanilku a dvě lžíce horké vody. Šlehejte při střední rychlosti. Jakmile se všechny suroviny dobře spojí, zvyšte rychlost na maximum a šlehejte, dokud nedosáhnete roztíratelné konzistence. Pro naředění můžete přidat ještě trochu citronové šťávy, přidávejte ji ale po kapkách.
• Vychladlý korpus potřete krémem a ozdobte podle svého.