Poslední dobou mi dochází inspirace v kuchyni. Často nevím, co vařit, ikdyž receptů je všude na tisíce. V kuchařce "Citlivá kuchyně" od Markéty Šichtařové jsem objevila pár zajímavých receptů, mimo jiné i tento.Jsem nadšená, je to zase něco jiného, navíc rychlé na přípravu. Zkuste a uvidíte, budete si "chrochtat" :)1) ideálně přes noc si do teplé vody namočte fazole, průběžně odstraňujte pěnu2) fazole dejte vařit do měkka, i během vaření vybírejte pěnu3) kuřecí prsa nakrájejte na drobné kousky a orestujte na pánvi, osolte je4) nakrájejte červenou papriku5) do pekáčku dejte všechny ingredience - uvařené fazole, orestovaná kuřecí prsa, nakrájenou papriku, med, kečup/protlak, šťávu z citronu, sůl6) promíchejte, dejte do trouby péct na 220 stupňů, asi na hodinku, průběžně kontrolujte, jestli se vám obsah nepřipéká (šťáva), případně přidejte lžíci vody a kečup/protlakUvádím sice přesné množství ingrediencí, ale osobně jsem zvyklá dělat hodně "od oka", něčeho přidat, něčeho zase ubrat. Nejjednodušší je, když šťávu ochutnáte a hned budete mít jasno, jestli vašim chuťovým buňkám přidat víc medu, citronu atd.Dobrou chuť *heart*