Máte rádi fazole a chcete mít rychle uvařeno? Není nic jednoduššího než udělat na pánvi rychlý fazolový guláš.
Na pánev dáme trochu oleje nebo sádla a po zahřátí přidáme na drobno pokrájenou cibuli. Necháme zlehka osmahnout a přidáme na kostičky pokrájenou klobásu nebo kousek jiné uzeniny (anglickou slaninu či jen obyčejný Gothaj nebo špekáček)
Když je uzenina hotová, přidáme obsah plechovek fazolí (my třeba mícháme bílé a červené, v tomatu a v nálevu nebo jedny chilli).
Zahustíme protlakem, okořeníme a jídlo je na světě.
Nám k tomuto nejvíce chutná chléb nebo bageta.
Hudlenka
2ks - fazole v nálevu 3lžíce - rajský protlak1ks - cibule1-2ks - klobásaks - koření na dochucení1lžíce - olej nebo sádlo pod cibulkupříprava - 5vaření - 15