Krůtí maso omyjeme, nasolíme a nakrájíme na nudličky. Ideální je si ho připravit den předem a naložit do směsi kardamonu, hořčice a trochy oleje přes noc. Nasaje chuť koření. Nutné to ale není.Poté maso zprudka orestujeme na pánvi, aby se zatáhlo. Přidáme hořčici a kardamon (kdo nenakládal) a zalijeme vodou. Necháme dusit, dokud maso nezměkne. Poté na něj položíme plátky chedaru, necháme je se rozpustit a pořádně promícháme. Ještě chvíli podusíme, podle chuti vzniklou omáčku přisolíme a připepříme. Mezitím, co se nám dusí krůtí připravíme mrkev. Nakrájíme ji na kolečka a vložíme do osolené vody. Přidáme vývar z kostky, abychom mrkvi dodaly šmak, trochu citrónové šťávy a hřebíček (vyzkoušela jsem a chuť hřebíčku se krásně doplňuje s exotickým kardamomem, je to na sladko a moc dobré). Kdo ale do moc velké exotiky nepůjde, úplně stačí použít kmín. Mrkev vaříme doměkka.Podáváme s petrželkou nebo něčím jiným "zeleným" a voilá..! Už si jen necháme chutnat *heart*