Drůbeží skelety dáme do hrnce se studenou vodou, osolíme, přidáme pár kuliček černého pepře.
Vložíme středně velkou celou cibuli, nemusíme loupat.
Dáme vařit, jakmile dosáhneme varu, stáhneme plotnu na nižší stupeň a vývar táhneme.
Mezitím si očistíme a nakrájíme polévkovou zeleninu, dáme stranou.
A připravíme játrové knedlíčky smícháním výše uvedených surovin.
Když je vývar OK, maso měkké, vše přecedíme přes síto.
Do vývaru dáme vařit zeleninu a po chvíli přidáme i játrové knedlíčky.
Z kostí obereme maso, pokrájíme a též vložíme do polévky.
V samotném závěru si uděláme trošku máslové jíšky, kterou promícháme v polévce a přihodíme i domácí nudle.
Povaříme ještě cca 5 minut. Případně dosolíme, opepříme....