Rybíz, angrešt,....ozdobte jimi dort. S jogurtovou polevou bude osvěžující.Troubu jsem předehřála na 180 stupňů. V míse jsem si smíchala špaldovou mouku s kokosovým cukrem, sodou, práškem do pečiva, solí a citrónovou kůrou. V menší misce jsem si prošlehala jablkovou šťávu s olivovým olejem a přilila k sypké směsi. Zpracovala jsem v tekutější těsto a vlila do dortové formy vyložené pečícím papírem a dala péct zhruba na 30 minut. Nechala jsem zchladnout na mřížce. Mezitím jsem si připravila chia džem. Rybíz jsem si oprala, rozmačkala, osladila kokosovým cukrem, přimíchala chia semínka a nechala odležet. Jogurt jsem si promíchala s kokosovým cukrem, citrónovou šťávou a vanilkovým práškem. Vychladlý korpus jsem překrojila, promazala chia džemem, přiklopila druhou polovinou, potřela jogurtovou polevou, posypala rybízem a angreštem a dala chladit do lednice, alespoň na 3 hodiny.