Nejprve si smíchám mangové pyré s kokosovým tukem. Dále do směsi přidám všechna semínka a pokrájené ořechy. Dále přimíchám kakao nebo skořici na dochucení.
Granolu rozložím na plech a dám do trouby na 150°C na 10 minut. Poté promíchám do granoly sušené ovoce a kokos a vrátím zpět do trouby a nechám ještě 5 minut dopékat.
Granola je výborná jak teplá, tak studená.200g - mangového pyré (očistěné a rozmixované mango)40g - kokosového tuku30g - sezamu50g - slunečnicových semínek35g - vlašských ořechů (klidně přidejte více, já použila zbytek, co jsem měla doma)100g - mandlí100g - kešu30g - jáhlových pukanců (pokud chcete paleo granolu, tak vynechte)40g - kokosu (používám bio, ten není tak suchý)100g - pokrájených švestek100g - rozinekks - skořice nebo kakao na dochucenípříprava - 20vaření - 25