1-2skleničkaMed nebo agáve sirup nebo třtinový cukr
Instrukce
:-):-):-) Snadno si připravíte domácí hořčici : Sáček hořčičného semínka zaliji studenou vodou asi na 3 hodiny, potom přes cedník vodu sliji.Přendám do vyššího hrnku, přidám med, kurkumu, případně sůl a tyčovým mixérem mixuji. Postupně přídávám převařený a zchladlý ocet.:-) záleží, jakou chcete mít konzistnci hočřice, čím déle mixujete, tím bude jemnější. Kurkuma je kvůli barvě a navíc je to koření s velmi dobrýmiúčinky na zdraví.Případně můžete dochutit chilli nebo křenem--------------Ráda dělám maso potřené hořčicí s trochou zázvoru.Hořčici skladuji v lednici a část vždy rozdám. Ze začátku je hořčice hodně štiplavá, časem se uleží a zjemní.........................:-)Vyzkoušejte!Dobrou chuť!Jitkakytka***