Go Back
+ servings

Dip z červené řepy

Vytisknout recept
Přemýšlíte, čím pohostit návštěvu, zpestřit letní piknik, večírek s přáteli nebo třeba narozeninovou oslavu? Hledáte něco nenáročného na přípravu a zároveň zdravého a lehkého? Vsaďte na kombinaci krekrů KOMPEK a lahodného dipu.
Kategorie pomazánka
Kuchyně Česká
Čas přípravy 25 minutes
Čas vaření 15 minutes
Celkový čas 40 minutes
Porce 4 osoby
Uvařila Irča Holčáková

Ingredience

  • 250 g červené řepy
  • 80 g žervé
  • 1 polévková lžíce zavařených brusinek
  • Sůl pepř
  • Čerstvý koriandr slunečnicová nebo piniová semínka na ozdobu

Instrukce

  • Červenou řepu uvařte nebo upečte v troubě do měkka (můžete však použít i syrovou), oloupejte a nastrouhejte najemno. Smíchejte s žervé a brusinkami (můžete obměnit nasekaným česnekem) a dochuťte solí a pepřem. Hotovou pomazánku ozdobte nasekaným koriandrem a slunečnicovými semínky.