Poslední recept na všestrannou zeleninu = CUKETUPostup přípravy: Cukety omyjeme, odřízneme konce. Mladé cukety neloupeme, starší ano, nastouháme na hrubo. Dáme do širšího kastrolu, přidáme na drobno nakrájené cibule, nastouhaný česnek a trochu - asi deci vody.Směs vaříme do změknutí, pak přidáme rajský protlak, kečup, sůl, zázvor, zamícháme. Na samý konec dáme sojovou omáčku. Horkou směs plníme do vypařených skleniček, zavíčkujeme. Sterilujeme v troubě asi 20 minut/ na 190 st., v pekáčku, kam dáme asi 3 cm vody. Tuto směs můžete dávat do omáček, na těstoviny i na topinky.(Omlouvám se, milé kuchařinky, že nemám autentickou fotku, ale věřím, že redakce vybere adekvátní obrázek.)Dobrou chuť přeje JitkakytkaCUKETY BUDIŽ POCHVÁLENY - (letos jsme si jich užily dost).