Go Back
+ servings

Creste di Gallo s uzeným masem, medvědím česnekem a brynzou

Vytisknout recept
Může něco chutnat tak dobře jako halušky s brynzou? Ano, semolinové těstoviny s brynzou, v nichž se snoubí skvěle i další chutě.
Kategorie Hlavní jídlo
Kuchyně Slovenská
Keyword těstoviny
Čas přípravy 5 minutes
Čas vaření 15 minutes
Celkový čas 20 minutes
Porce 4 osoby
Uvařila Kristýna Solničková

Ingredience

  • 400 g Adriana Creste di Gallo
  • 50 ml slunečnicového oleje
  • 400 g vařeného uzeného masa nakrájeného na kostičky
  • 500 ml zakysané smetany
  • 200 g brynzy
  • 100 g čerstvého nebo mraženého hrášku
  • 100 g pesta z medvědího česneku
  • svazek pažitky nakrájené nadrobno
  • sůl a pepř dle chuti

Instrukce

  • Těstoviny uvařte v dobře osolené vodě a sceďte. Rozehřejte pánev, přidejte slunečnicový olej, uzené maso a orestujte. Přidejte zakysanou smetanu, brynzu a krátce provařte. Přidejte těstoviny, hrášek a dobře promíchejte. Naservírujte na talíř, přidejte pesto z medvědího česneku a ozdobte pažitkou.

Notes