Okoukala jsem minulý týden v TV v jednom pořadu o vaření, tento recept mě zaujal
a hned druhý den jsem vyzkoušela - velký úspěch, již jsem dělala 2x a i kamarádka, chutná nám.
Postup je jednoduchý - vše dát do mísy, udělat těsto, pak mokrýma rukama bulky, na plech s pečícím papírem, nahoře jsem udělala gumovou stěrkou rýhy, posypala lněným semínkem a na 20 minut do trouby. Péct při 180°C.
Výborné, křupavé, měkké a hned připravené (těsto mi nezabralo více jak 5 minut).
Z této dávky je 6 bulek :-)
Dobrou chuť přeje Hudlenka
1hrnek - špaldová celozrnná mouka1ks - vejce1lžička - prdopeč1ks - Cottage sýr 150 g1lžička - sůl (bylinková)2lžíce - semínka - slunečnice, dýně, chia, lněné, sezam...1lžíce - olej (olivový)příprava - 5 vaření - 20