DŮKAZ, ŽE SALÁT NEMUSÍ BÝT NUDA
Připomeňte si, jak chutná léto, s touhle šťavnatou peckou. Nejenže citrusy v kombinaci s fenyklem pořádně nakopnou imunitu, ale salátek navíc chutná (a vypadá) jako z profi restaurace. Vsadíme se, že zláká i vaše malé raubíře!
Kuchyně Ostatní
Čas přípravy 30 minutesmin
Celkový čas 30 minutesmin
Porce 1porce
Uvařila NelaVávrová
Ingredience
2hrst
Salát polníček
1ks
Pomeranč
0.5ks
Grapefruit
0.5ks
Avokádo
0.3balení
Čerstvý fenykl
2lžíce
Semínka z granátového jablka
1špetka
Sůl
1špetka
Pepř mletý
1lžíce
Olivový olej
Instrukce
ZPRACUJEME CITRUSY
Pomeranč a grapefruit nožem zbavte slupky i s bílou částí, aby zůstala jen dužina. Tu zbavte pecek a nakrájejte na plátky.
DÁME TO DOHROMADY
Na lůžko ze salátu polníček dejte plátky citrusů, nakrájené avokádo a najemno nasekaný čerstvý fenykl. Vše posypte semínky granátového jablka.
DOCHUTÍME
Salát osolte, opepřete čerstvě namletý pepřem a pokapejte olivovým olejem.