Bulgur si uvaříme podle návodu a nechám ho vychladnout. Mezitím si očistím pórek a nakrájím ho na tenká drobná půl kolečka. Oloupaný česnek si pak prolisuju lisem na česnek, nastrouhám si sýr a slaninu nakrájím na drobné kostičky.
Připravím si mísu, ve které promíchám vychladlý bulgur společně s pórkem, slaninou, sýrem, moukou a vejci.
Směs si také okořením, osolím, opepřím přidám česnek a vše propracuji v hustější těsto.
Tvoříme z něj poté placičky, obdobně jako bramboráky a smažíme na GreenPan pánvi, která má speciálně upravený povrch, proti připalování a navíc z ní neunikají žádné toxické látky.
Hotové placičky můžeme ihned podávat.
Přeji všem dobrou chuť.4stroužek - Česnek3ks - Vejce1ks - Pórek100g - Gouda100g - Slanina200g - Bulgur3lžíce - Hladká moukaks - Olej na smaženíks - Sůl dle chutiks - Pepř dle chutipříprava - 20vaření - 20