Z bílků ušleháme sníh, žloutky a cukr utřeme, přidáme mouku, olej, vodu, prášek do pečiva a nakonec bílky.
vylijeme do vymazaného plechu.
Uvaříme puding, a vylijeme jej cik cak do syrového těsta.
Dáme péct do vyhřáté trouby (horkovzduch 160 °C)
Necháme vychladnout a buchtu rozetřeme krémem ze zakysané smetany a cukru.
Ozdobíme jahodama ( nebo jakýmkoliv ovocem ) na vrh dáme čokoládu ( můžeme posypat skořicí nebo kakao ).
Dáme do lednice vychladit.200g - Hladká mouka250g - cukr krupice4ks - vejce1ks - kapřicí prášek1ks - vanelkový cukr100ml - vlažná voda100ml - olej1l - mléko2ks - vanelkový puding3ks - zakysaná smetana20ks - jahodypříprava - 30vaření - 30