Do kastrůlku nalijte mléko a chvíli ho prohřívejte na mírném ohni. Připravte si rýži Slim Pasta – přímo z obalu ji přidejte do kastrůlku s mlékem a za stálého míchání povařte do té doby, než rýže nasákne mlékem. Poté sundejte kastrůlek z plotny a nechte chvilku vychladnout. Připravte si sníh z bílků. Zbylé žloutky vmíchejte do rýže, pak opatrně vmíchejte i sníh z bílků. Do této směsi přidejte brusinky, dochuťte mletou skořicí a vše promíchejte. V misce utřete nízkotučný tvaroh s medem a meruňky si nakrájejte na slabé plátky. Do formy rozložte třetinu rýžové směsi, obložte vrstvou meruněk a potřete tvarohem. To ještě jednou zopakujte a zakončete vrstvou rýže. Na poslední vrstvu ještě můžete dát vločky másla. Nákyp dejte do předehřáté trouby na 180 °C a pečte do zlatova cca 40 min.2 baleníks - Slim Pasta konjaková rýže1ks - Plechovka konzervovaných meruněk500 ml - Mléko150 g - Nízkotučný tvaroh1-2ks - Vejce1lžíce - Med100g - Brusinkyks - Máslo1lžíce - Mletá skořicepříprava - 5vaření - 30