1) Žebírka si naporcujeme (já si je rozkrajela, tak že sem měla jedno žebro s masem tedy 4 ks.. aby se dříve upekly) 2) Marináda: Olej + med + sůl + vymačkana stává z jednoho citronu + cukr krystal 6 Lz+ pepř = vše smícháme a podle chuti dodáme med,citro,pepř.. 3) cibuli si na oleji s máslem osmahneme v půlce přidáme cukr krystal (6/7 lžíce) a za stálého míchání přivedeme do zlatavé barvy. 4) Marinádu smícháme s karamelizovanou cibulkou . 5) Žebírka si dáme do zapékací mísy a polijeme marinadou promícháme a přiklopíme . 5) dáme péct na 150 °C cca 45 minut, poté vyndame a odkrijeme, žebírka potřeme marinadou a dáme péct (už odkrita), každý 20 minut po dobu cca 2 hodin vydáváme a potírame .. cca za tři hodiny máme maso měkké a hotové .. Přeji dobrou chuť.1kg - Vepřové žebírka100ml - Olej8/9lžíce - Med8/9lžíce - Sůl1ks - Citrón2/3špetka - Pepř4ks - Cibule50g - Máslo12lžíce - Cukr krystalpříprava - 35 minutvaření - Cca 3 hodiny