Zvlášť rozšleháme tvaroh, cukr, skořici, a nakonec pomalu vmícháme ušlehanou šlehačku.
Mezitím do skleněné mísy pokládáme na dno dvojitou vrstvu piškotů - každý piškot zvlášť namočíme v uvařené kávě.
Na vrstvu piškotů navrstvíme krém a uhladíme. Povrch dezertu můžeme posypat kakaem (nejlépe přes sítko, aby to bylo rovnoměrné).
A je hotovo. *coffee*
Dáme vychladit do ledničky, minimálně na 4 hodiny. Povrch můžeme ještě přizdobit čokoládou.
Rychle, jednoduše, levně. Osobně mi to přijde lepší a chutnější, než složité recepty s mascarpone.
Dobrou chuť!250g - plnotučný tvaroh250ml - šlehačka50g - třtinový cukrks - piškotyks - skořiceks - uvařená kávaks - kakaopříprava - 30vaření - 0