Luštěninovou směs namočíme předem (čočka, hrách, fazole). Na druhý den směs uvaříme spolu s bobkovým listem, dokud luštěniny nezměknou. Směs zcedíme, bobkový list vyjmeme a umeleme na mlýnku. Do hmoty přidáme Podravku Natura, vejce, cibuli, česnek, nasekanou petrželovou nať a zahustíme strouhankou. Dochutíme solí a majoránkou. Připravenou směs formujeme do karbanátků a smažíme na oleji. Podáváme se zeleninovým salátem a ajvarem Podravka jako dipem. Je to vynikající lehké a zdravé jídlo.1ks - Bobkový list1špetka - Sůl2ks - Vejce1ks - Cibule1hrst - Majoránka1hrst - Strouhanka 250g - Largi luštěninová směs1lžíce - Podravka Natura1stroužek - Česnek1ks - Čerstvá petrželová nať1sklenička - Jemný Ajvar Podravkapříprava - 60vaření - 30