Vepřovou krkovičku si nakrájíme na plátky, osolíme a naklepeme. Na pánvi na troše oleje maso zprudka opečeme a vyndáme na talíř. Cibuli nakrájíme na kostičky a osmažíme dozlatova. Maso obalíme v arašídové omáčce a přendáme na trochu oleje do pekáčku. Posypeme kmínem a smaženou cibulkou. Přidáme houby. Pečeme v horkovzdušné troubě při 160°C z jedné strany asi půl hodiny a pak obrátíme, podlijeme podle potřeby vodou a dopečeme do měkka.
Podáváme s rýží. Rýži propláchneme a uvaříme ve vodě se solí, hřebíčkem a rozinkami.
Přeji dobrou exotickou chuť !!! 1kg - vepřová krkovička200g - mraž. houby ( směs )2ks - cibule350g - arašídová omáčka 3lžička - sůl1lžíce - kmín5lžíce - rostlinný olej 500g - rýže 10ks - hřebíček1hrst - rozinkypříprava - 20vaření - 70 - 90