Postup: předehřejeme troubu na 150 stupňů žloutky smícháme s kakaem a cukrem do pěny bílky ušleháme a polehoučku vmícháme všechny ingredience dohromady na plech si položíme alobalovou folii (tak, aby překryla celý plech) a potřeme rozpuštěným sádlem, nikoli olejem, to by se roláda přilepila na alobal směs vylijeme na plochu a necháme péct cca 5min - až se budou okraje rolády odchlipovat, je upečená připravíme si hodně vychlazenou mokrou látkovou utěrku a rozložíme ji na kuchyňskou plochu, po upečení přeneseme alobal na utěrku a počkáme až roláda vychladne na vychladnou roládu natřeme rovnoměrně vyšlehanou šlehačku, zarolujeme a dáme vychladit do ledničky na konec krájíme na plátkyDobrou chuť vám všem přeji!Vaše Mirka