Tento recept vás může zachránit, když nemáte moc času a chcete uvařit rychlý, ale velmi chutný oběd nebo večeři.Nazvala jsem ho vznešeně "risotto", protože je to konzistencí takové to "plpavé", smetanou spojené rizoto - přesně takové, jaké mám nejraději. Ikdyž trochu po česku, protože to pravé italské risotto se dělá trochu jinak :)1. Na hlubší (nejlépe wok pánvi) si na oleji osmahneme nadrobno pokrájenou cibuli. Po chvíli přidáme mleté maso a nahrubo nastrouhanou cuketu a necháme dusit. Dochutíme - s dochucováním jsem to nepřeháněla, osolila jsem, opepřila a více koření kvůli dceři nepoužívala, fantazii se ale meze nekladou, každý má chutě jiné, takže si dochuťte klidně dalším kořením, co máte v oblibě.2. Dáme si vařit rýži, já dělala rýži v sáčku3. Do masovo-cuketové směsi přidáme smetanu a provaříme. Můžeme přidat i trochu mléka. Přidáme stroužek česneku, ale spíše opravdu jenom na lehké dochucení.4. Do masovo-cuketové směsi přidáme rýži, promícháme, a máme hotovo.