Vynikající recept pro všechny milovníky steaků.Hovězí maso nakrájíme na vysoké steaky proti vláknu. Tyto steaky obalíme z obou stran v rozdrceném pepři a vrstvu pepře do masa přitlačíme.Na pánvičce rozpálíme olej na nejvyšší teplotu a opékáme steaky z každé strany asi minutu. Poté teplotu snížíme a maso dopékáme z každé strany 2-4 minuty. Záleží, zda chceme steak medium či propečený. Upečené steaky zabalíme do alobalu a necháme odležet.Z pánvičky slejeme stranou tuk a zvýšíme opět teplotu. Do pánvičky vlejeme brandy, přidáme máslo, trochu směsi pepře a za stálého míchání přiléváme smetanu. Tuto omáčku vaříme prudce než zhoustne, poté ji malinko osolíme.Steaky vyndáme z alobalu a šťávu, kterou pustily, vmícháme do omáčky.Steaky servírujeme na talíř a přelejeme omáčkou. Podáváme s opečenými bramborami.